KRV POBJEDNIKA PDF

Tigrovi: krv pobjednika. Front Cover. Darijo Strehovac-Streh. Meditor-Prom, – Yugoslav War, – pages. Streh – Krv pobjednika. Uploaded by. Robert Nikolic. Andjelko Mijatovic – Bleiburska Tragedija. Uploaded by. Robert Nikolic. Rat u Bosanskoj Posavini 2. Streh – Krv pobjednika. Cargado por. Robert Nikolic. Andjelko Mijatovic – Bleiburska Tragedija. Cargado por. Robert Nikolic. Domazet – Loso Davor – Klonovi.

Author: Tunris Akikus
Country: Iraq
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 8 June 2014
Pages: 97
PDF File Size: 19.28 Mb
ePub File Size: 7.71 Mb
ISBN: 237-6-27487-149-9
Downloads: 71094
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogugis

Skupilo mi se vremenom zbilja svega. Registriran za NK Cibaliju. Borio se za privremeni naslov prvaka svijeta s Minotaurom Preselio se u UFC-ov kavez i pobjeddnika prvom ugovoru ostvario omjer 1: Mislim da je problem u necem drugom, a ne u tom o cemu ti sad ovde pricas, Mislim da si ti konacno osetio da je dosla malo jaca generacija, mladja, spremnija, A, to sto kazes, neces zivet godina, Jbg, i ja sam svojedobno isao po kafanama, pravio gluposti, I, kad sam nekoliko puta dobio po tamburi, Treba da znas da sve ima svoj vjek trajanja, Cuj cekali ga policajci na airport ja koje su to seljacine.

  CANUTEC GUIDE PDF

Sta god kako god dobro se sve zavrsilo. Mirko je sportista kojeg hrvatska nikad vise nece imat niti je imala. A to u kanadi s deportacijom je sigurno necija glupost provociranje Mirka.

Mirka zna cijeli svijet takve gluposti su smijesne od kanadjana. I ja mislim da je Mirku dosta borbe.

Mirko: Dovoljno sam lomio, tuđe i svoje kosti

Nije da je star ali nije sve u zivotu ring. Mirko dosta si pokazo baci se na druge vode i ostani ziva legenda. Volio bih da napises knjigu o svojoj karijeri i zivotu. I jos neki pobjeenika za treninge. DVD svoje borbe i tako to. Ja vec imam neke DVD iz japana i nedostaju mi 3 zadnje borbe ja mislim.

To Sam kupio ovde u americi na internetu. Mirko sve najbolje u zivotu odmori malo i psihicki i fizicki. Pozdrav iz USA Seattle.

[PDF] Streh – Krv pobjednika – Free Download PDF

Poznati kuhar ljutito reagirao kada je na uvoznoj namirnici naletio na poznato lice prikaza. A1 izdvaja za Vas.

  ANDROMACHA EURYPIDES PDF

Pogledaj sve komentare Komentari 5. Prijavite se Prijavite se putem Facebooka.